Welkom op mijn website!

Als u op zoek bent naar een goed en betrouwbaar adres om uw hond te laten trimmen, dan zit u bij Hondentrimsalon Wijdemeren goed!

Over trimsalon Wijdemeren

Ik zal mij eerst even voorstellen. Mijn naam is Jacqueline van Rijn en heb een trimsalon in Loosdrecht.  Ik werk alleen en als u met uw hond op afspraak komt, wordt u direct geholpen. Dit is plezierig voor uw hond, want er zitten geen andere honden te wachten. Ik heb jarenlange ervaring in het trimmen van honden en ben in het bezit van mijn diploma honden toiletteren. Ook is mijn trimsalon aangesloten bij de vakvereniging ABHB voor gediplomeerde hondentrimmers. Uw hond is dus in vertrouwde handen. Ik heb veel geduld en de honden zijn bij mij op hun gemak. Ik hou niet van dwang en probeer de hond zo onbevangen en relaxt mogelijk op de trimtafel te hebben. De honden zijn altijd blij als ze me zien! En ik ook als ik hen zie.....


De behandeling

Bij binnenkomst zet ik uw hond op de trimtafel en bespreek samen met u,  wat de wensen en mogelijkheden zijn. Daarna wordt er ingeschat hoeveel tijd er nodig is om de hond te trimmen. Nadat u afscheid heeft genomen van uw hond, begin ik met de behandeling. Op de afgesproken tijd kunt u uw trouwe viervoeter weer schoon en fris ophalen. Door één op één met de hond te werken en daardoor onnodige wachttijden te voorkomen, is het bezoek aan de trimsalon minder stressvol voor de hond. 

Alle honden kunnen bij mij terecht voor het wassen, knippen, scheren, efileren en plukken van de vacht. Daarbij hoort natuurlijk ook het reinigen van de oren en het knippen van de nagels. 

Ophaaldienst

Als u dat wenst, kan ik uw hond thuis ophalen en terugbrengen. Afhankelijk van de afstand berekenen ik een kleine vergoeding. 

Enkele tips

Het is prettig voor uw hond, en voor mij, dat hij/zij eerst goed is uitgelaten en dat de hond binnenkomt met een droge, parasiet vrije vacht. Ook is het handig dat er van tevoren eventuele afwijkingen en/of blessures worden vermeld. 

Tot slot

Ik hoop dat ik u hiermee voldoende informatie gegeven heb, opdat u mij kunt bellen of mailen voor een afspraak of vrijblijvend advies. Ga daarvoor naar CONTACT